Scalp Pigmentatie

Na de 3de behandeling MHP en bijwerken wenkbrauwen voor deze prachtige meid

Geplaatst door Sophie Timmer- L.I. Pigments Netherlands op dinsdag 15 mei 2018

Micro Haar Pigmentatie is een methode om met pmu kleine stoppeltjes/stipjes na te bootsen.  Het is de ideale oplossing bij dunner wordend haar, beginnende kaalheid en inhammen, volledige kaalheid of het wegwerken van littekens voor zowel mannen als vrouwen.

 

Voor dames en heren!
Met deze methode kunnen we bijvoorbeeld de haarbos (ook van dames!) voller laten lijken (als de haren wat langer zijn, zie foto inks na slechts 2 behandelingen!) door optisch volume toe te voegen zodat de hoofdhuid bovenop minder zichtbaar wordt, dit natuurlijk allemaal in de kleur die zo dicht mogelijk in de buurt komt van uw eigen haarkleur. Op het moment dat de inhammen bijwerkt moeten worden bij mannen is de ‘geschoren look’, het ‘gemillimeterde’ haar eigenlijk wel een must om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken.

 

Omdat we met niet-permanente, biologische pigmenten werken vervagen de ‘stoppeltjes’ in de loop van de jaren erg geleidelijk waardoor u niet bang hoeft te zijn voor een blauw-grijze-groene verkleuring. Het effect blijft, zeker met de gemillimeterde look, jarenlang zichtbaar dus u zult er echt lang plezier van hebben. Soms is het mooi om na een jaar weer een opfrissende behandeling in ta plannen, in de praktijk is dit lang niet altijd noodzakelijk. Pas op voor permanente tattoos voor deze methode; de meeste inkten zijn niet geschikt voor de hoofdhuid door de metalen die hier in zitten maar dit zijn ook de inkten die gaan verkleuren…

De behandelingen bestaan altijd uit 2-3 sessies, van 3-8 uur achter elkaar, inclusief eten/drinken/lunch tussendoor. Dit doen wij expres omdat wij het niet vinden kunnen dat er maar gedeeltelijk behandeld wordt; het hele gebied moet behandeld worden omdat het anders geen gezicht is. Dit zijn lange, intensieve dagen maar het resultaat is zeer bevredigend en zeker de moeite waard! Om een goede inschatting te maken en de verwachtingen te kunnen bespreken willen wij u altijd wel even zien voor een intake gesprek. Op dit gesprek wordt ook een offerte voor u gemaakt. Dit consult is natuurlijk kosteloos en vrijblijvend!