Contact

Neem contact op voor een vrijblijvend consult! Natuurlijk is het ook mogelijk om gelijk behandeld te worden.

De agenda loopt snel vol, de gemiddelde wachttijd bedraagt 6-8 weken, hou hier rekening mee en plan op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Hou hier ook rekening mee met het verzetten van een afspraak (met name de nabehandelingen die binnen 2 mnd dienen plaats te vinden) Momenteel zijn we in feb aan het plannen ;)

Bij 15 min te laat gaat de afspraak niet door. Bent u verhinderd? Bel dan t liefst 48 u van te voren om de afspraak te verzetten. Bij niet komen opdagen zonder afbellen (het gebeurt nog steeds) bent u helaas niet meer welkom (een keertje vergeten kan natuurlijk).

openingstijden:
ma-vrij: 08:00-15:30 u daarna moeten wij aan de slag voor onze webshop!
za-zo: gesloten

Voor het maken van een afspraak graag mailen naar sophietimmer@yahoo.com of appen naar 06-15612534. Gelieve voicemail niet inspreken; heb simpelweg geen tijd om deze af te luisteren 

adres:
Groene Velden 82
8211BB Lelystad

(na het inrijden van het park continue rechtuit blijven rijden tot de T-splitsing, daarna rechts en weer rechts en u bent er! Voldoende gratis parkeer gelegenheden, gewoon op de weg, NIET OP HET GRAS!!!) let op! is niet bereikbaar met openbaar vervoer..De koffie staat klaar!