Info Tattoo’s

Ik werk uitsluitend op afspraak, de praktijk is geen bezoekadres. Hierdoor heb ik alle tijd voor iedereen om te bespreken wat je zou willen en wat  de mogelijkheden zijn. De eerste afspraak is uiteraard altijd vrijblijvend en kosteloos, hiervoor reserveer ik ong 30 min-45 min. Neem voor deze afspraak wat voorbeelden mee of tekeningen van jezelf mee zodat ik een idee krijg van de stijl die je wil en die je mooi vindt. Aan de hand van alle benodigde informatie kan ik een prijs indicatie geven, afhankelijk van hoeveel uren ik denk bezig te zijn. Vervolgens kun je er eerst nog even over nadenken of je maakt gelijk een afspraak zodat ik een tekening kan gaan maken.

Bij het maken van de afspraak van het zetten van je tattoo vraag ik een kleine aanbetaling; voor kleine tattoos €30,-  (deze worden op de laatste afspraak verrekend.) Voorafgaand aan jouw afspraak investeer ik veel tijd in je; dit is voor de uren die nodig heb voor het tekenen van jouw unieke tattoo. De vele uren die ik hieraan spendeer zijn ook werk! De aanbetaling is om dit te compenseren. Aanbetalingen worden NIET terug betaald. De aanbetaling zal ook vervallen indien je korter dan 48 uur van tevoren de afspraak afzegt of verzet. Helaas kan er geen rekening gehouden worden met jouw overmachtssituatie waardoor ik blijf zitten  met een lege stoel voor de gereserveerde tijd.

Tussentijds vraag ik je misschien om nog een keer langs te komen om de tekening te  bekijken (van de tekening mag geen foto worden gemaakt). Tekeningen blijven in het bezit van de studio, ook als je besluit  het niet te nemen. De tekeningen en schetsen worden NIET per mail of bericht of whatsapp verstuurd! De tekening kan niet op de dag van de behandeling nog erg aangepast worden, hou hier dus rekening mee.

24 uur voor het tatoeëren geen alcohol, drugs of pijnstillers gebruiken.Het is heel erg belangrijk om voor de afspraak goed te eten en te rusten, voor de afspraak is het soms fijn om ‘eigen’ muziek mee te nemen. De behandeling is een stilte behandeling; ik moet me concentreren en kan niet mijn volle aandacht op je tattoo storten als ik veel vragen moet beantwoorden. Je tattoo wordt het mooiste als ik ‘in de flow’ zit, dat is niet omdat ik niet gezellig ben, maar ik wil je het beste van het beste geven!

Alle informatie over de nazorg zullen besproken worden en krijg je mee op papier; dit is wettelijk verplicht.

Het kan altijd voorkomen dat er een lijntje of schaduw niet helemaal goed gepakt heeft. Binnen 2 maanden na het zetten van de tattoo mag je dit kosteloos laten bijwerken. Kom je na 2 maanden dan  zullen er kosten in rekening gebracht worden. Kom je niet op de bijwerkafspraak of bel je deze niet 48 uur voor afspraak af dan vervalt de garantie. Wil je de tattoo alsnog bij laten werken dan wordt hier minimaal €30,-  starttarief voor in rekening gebracht.