Contact

Update COVID: Sophie is huidtherapeute en valt onder de medische contactberoepen die nog wel mogen werken. De salon is gewoon geopend. Kom alleen als je je goed voelt, draag een mondkapje en kom bij voorkeur alleen! 

Neem contact op voor een vrijblijvend consult! Natuurlijk is het ook mogelijk om gelijk behandeld te worden.

De agenda loopt snel vol, de gemiddelde wachttijd bedraagt 2-3 maanden, hou hier rekening mee en plan op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Hou hier ook rekening mee met het verzetten van een afspraak (met name de nabehandelingen die binnen 3 mnd dienen plaats te vinden) . 

Bij 15 min te laat gaat de afspraak niet door. Bent u verhinderd? Bel dan t liefst 48 u van te voren om de afspraak te verzetten.

Heeft u een klacht? Val mijn collega’s dan niet lastig maar neem gewoon weer contact op met mij. Ik los het met alle liefde op!

openingstijden:
– ma-vrij: 07:30 -17:00 voor pmu, laser kan ook savonds, vanaf 18:30 u t/m 21:00 u u
– vrij om de week: gesloten (Sophie werkt dan in het ziekenhuis)
– za-zo: gesloten

Voor het maken van een afspraak graag mailen naar sophietimmer@yahoo.com of appen naar 06-15612534; ben slecht in voicemails wegens behandelingen  ! ;) 

adres:
Groene Velden 82
8211BB Lelystad

(na het inrijden van het park continue rechtuit blijven rijden tot de T-splitsing, daarna rechts en weer rechts en u bent er! (volg het witte hek!) Voldoende gratis parkeer gelegenheden, gewoon op de oprit, liever niet op het gras. let op! is niet bereikbaar met openbaar vervoer..De koffie staat klaar!