Phalloplastiek/Penis Tattoo

Phalloplastiek/Penis Tattoo

Een phalloplastiek is een constructie of reconstructie van een penis. Het is een gewoonlijke keuze voor transgenders en mensen die geïnteresseerd zijn in gender operaties. Het wordt ook gebruikt om een penis te reconstrueren in geval van trauma, kanker, of aangeboren afwijkingen. Het doel van een phalloplastiek is om een cosmetisch aantrekkelijke penis te maken van degelijke grootte waarin gevoel ervaren wordt is en waarbij je staand kan urineren. Het is zeer complexe constructie waarbij vaak meerdere ingrepen nodig zijn.

Ik kan kleur correcties aanbieden, littekens camoufleren, aderen maken, de eikel en de schaft detailleren, stoppels nabootsen en een structuur maken. Dit is een prachtige behandeling for trans mannen of mannen die herstellen van kanker of ernstige trauma.

Gebruikelijk is om eerst op intake te komen of om fotos te sturen zodat mogelijkheden besproken kunnen worden. Gemiddeld zijn 2-3 sessies nodig van 2-3 uur om laag op laag op te bouwen voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Dit wordt met een tattoo machine en tattoo inkt gedaan, zodat resultaat zo lang mogelijk blijft zitten. Er kan worden gewerkt met verdoving indien nodig.

Phalloplastiek Penis Tattoo