Eyeliner

De behandelingaan naadelenEen permanente eyeliner is dé uitkomst wanneer u iedere dag met mooie, verzorgde ogen voor de dag wilt komen. Ben je allergisch voor gewone make-up of loopt deze altijd uit, dan is een permanente eyeliner voor jou de oplossing.

Er zijn verschillende opties mogelijk, een subtiel dun lijntje, een brede volle, een smudgy en een eyeliner met wing. De infralash is een subtiel dun lijntje tussen je wimperhaartjes.

Tijdens de behandeling hou je je ogen gesloten en hoef je niets aan naalden voorbij te zien komen. De behandeling voelt als een irritante kriebel, maar doet geen pijn. 

Na de behandeling is het belangrijk dat je je aan een aantal regels houdt tijdens het genezingsproces. Deze kan je teruglezen op het nazorgformulier dat je mee naar huis krijgt.

Soms kan de huid iets opzwellen na de behandeling, dit houdt maximaal twee dagen en is de volgende ochtend na het slapen op zijn”ergst’. Je mag thuis koelen met een icepack of bevroren doperwten in een zakje, met een tissue ertussen. Dit scheelt een hoop en voelt prettig; ieder uur 10 min koelen kan echt een verschil maken.

De eerste behandeling neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. Na vier tot zes weken volgt een nabehandeling van ongeveer een uur.

 Na de behandeling is het belangrijk dat je je aan een aantal regels houdt tijdens het genezingsproces. Deze kan je teruglezen op het nazorgformulier dat je mee naar huis krijgt (tip: lees ook nog even de pagina ‘Info‘ en ‘Voorwaarden‘)

Afhankelijk van jouw huidtype en leefstijl heb je na ongeveer een jaar, anderhalf jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Deze duurt ook ongeveer een uur.

PMU wenkbrauw prijzen