Hazenlip/schisis

Wij behandelen dit meestal met een ‘full-lips’ behandeling. Bij deze vorm van litteken camouflage herstellen wij de symmetrie en zorgen dat we het cupidoboogje in de bovenlip weer mooi zichtbaar wordt.

De eerste dagen na de behandeling zullen de lippen erg kleurrijk zijn maar je hoeft hiervan niet te schrikken.Houd er wel rekening mee dat de behandeling wellicht nog een of twee keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat. Dit komt omdat, na het zetten van de permanente make-up, uw huid licht kan gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt. De huid kan een beetje trekkerig aanvoelen en kan mogelijk een klein beetje zwellen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken;dit hoort bij het ‘genezen’ van de behandeling.
– Heb je regelmatig een koortslip? Helaas is de behandeling van lippen dan niet moglijk; de behandeling zal nagenoeg altijd een trigger zijn voor het virus, die opgeslagen wordt in een zenuw van de neus-lippen plooi.

Wij behandelen dit Na de behandeling is het belangrijk dat je je aan een aantal regels houdt tijdens het genezingsproces. Deze kan je teruglezen op het nazorgformulier dat je mee naar huis krijgt (tip: lees ook nog even de pagina ‘Info‘ en ‘Voorwaarden‘)meestal met een ‘full-lips’ behandeling. Bij deze vorm van litteken camouflage herstellen wij de symmetrie en zorgen dat we het cupidoboogje in de bovenlip weer mooi zichtbaar wordt.