Tepel Tattoo

Waarom bij mij? Het verschil van behandeling in het ziekenhuis bij een verpleegkundige of arts, of schoonheidsspecialiste? Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van een tattoo apparaat en tattoo inkt (deze zijn uiteraard veilig volgens de EU richtlijnen) zodat het resultaat langer, zo niet levenslang, mooi blijft. Gemiddeld zijn er 1 of máximaal 2 behandelingen nodig, ik tatooeer (indien nodig) in 1 keer beide tepels, hiervoor hoeft u niet apart terug te komen. Voor 1 tepel ben ik 20 min bezig, voor 2 tepels 30-35 min (neemt niet weg dat ik altijd 75 min inplan; het is geen lopende band werk en ik wil graag mijn tijd nemen om ook het verhaal te horen). Ik tatooeer meer dan een rondje met een stip erin….ik streef naar een zo natuurlijk en zo écht mogelijk resultaat, dat betekent dus 3D; licht, schaduw, vaatjes, kliertjes, structuur en vlekjes.  Voor mij niet zomaar een tepel maar een creatieve uitlaatklep; een kunst.

De stap naar het vooruit kijken! Een nieuwe fase van je leven, een nieuw begin!

Tepel Tattoo

Een van de meest dankbare aspecten uit mijn vak is het medisch tatoeëren, dit is dan ook wat ik het liefst doe en waar mijn hart ligt. Twee tot drie keer in de maand werk ik in het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis in Biltoven, waar ik de patienten voorzie van een tepel. Is het voor dames niet mogelijk om naar het AM te komen of wordt de behandeling niet vergoed door de zorgverzekeraar dan bied ik deze behandeling natuurlijk ook  in mijn eigen praktijk aan; tegen een kleine bijdrage! De weg die de dames bewandeld hebben heeft zo’n enorme impact dat ik graag een steentje bij wil dragen aan het herstel van de borsten.

Blijf bij je leest!

Inmiddels heb ik zo’n 10 jaar ervaring in het zetten van tepeltattoos. Getraind door de beste specialisten uit Nederland, Canada en Israel, bied ik een behandeling aan die qua techniek ongekend is in Nederland. De ouderwetse techniek van artsen, verpleegkundigen en doktersassistentes die een ”cursus” (beter gezegd uitleg) hebben gehad van een plastisch chirurg worden helaas nog steeds toegepast en zou verboden moeten worden!! Artsen en specialisten moeten het zich beseffen; zij hebben GEEN ENKEL IDEE wat een tattoo inhoudt en ze onderschatten dit gedeelte ontzettend. “Normaal’ tatoeëren is al een kunst; een huid met littekens, uitgerekt door tissue expanders of beschadigd door bestraling is weer hele andere koek. Blijf bij je leest is mijn boodschap…!

Prijzen tepel tatoeage

1 Tepel tatoeëren € 100,-
Beide tepels tatoeëren € 150,-

Omdat het een ‘echte” tatoeage betreft ben ik ook in 90% van de gevallen met slechts 1 behandeling klaar. Het kan altijd voorkomen dat een huid meer inkt bij de genezing afstoot op bijv een litteken; de nabehandeling is dan kosteloos.