Wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel maar ze sieren je gezicht en bepalen de mimiek en expressie. Niet iedereen is tevreden met zijn eigen natuurlijke wenkbrauwen en steeds meer vrouwen en mannen kiezen voor permanente make up, ofwel pmu.. Wenkbrauwen kunnen door de jaren heen wat dunner worden en hun natuurlijke vorm en expressie verliezen en het is beste lastig om mooie en symmetrische wenkbrauwen te tekenen. Ben je hier altijd druk mee met potloodjes en poedertjes en wil je hier omkijken meer naar hebben dan is permanente make up voor jou de oplossing!  Door PMU zien de wenkbrauwen er altijd verzorgd uit.

Bij Sophie Timmer bieden we twee technieken aan op het gebied van PMU wenkbrauwen, te weten:

  • hairstrokes (ook wel 3D, of microblading genoemd) : de hairstroke-techniek geeft een mooie en ‘natuurlijke’ look aan je wenkbrauwen. Ook wanneer je geen haartjes meer hebt in de wenkbrauwen, krijg je via deze techniek een natuurlijk resultaat.
  • powder brows (ook wel ombre of schaduw brows genoemd) : dit is een techniek die de wenkbrauwen ‘inschaduwt’. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen zijn gepoederd; dé trend van dit moment.

Bij de hairstroke techniek worden er fijne haartjes gepigmenteerd, de ombre techniek creëert een zachte schaduw die in een 3D effect wordt opgebouwd. Beide technieken geven een natuurlijk eindresultaat. Let op!  Niet elke huid is geschikt voor hairstrokes, daar is het intake gesprek voor, zodat Sophie kan kijken en adviseren en we samen kunnen bespreken wat het mooiste eindresultaat geeft.

Allereerst zullen we  de vorm, kleur en gewenste techniek bespreken. Daarna tekenen we de wenkbrauwen voor zodat precies te zien is hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Pas als we samen tevreden zijn, beginnen we de behandeling; je hebt overal inspraak in en je gaat zonder verrassing de deur uit. De meeste mensen vinden de behandeling nagenoeg pijnloos. De pijn die je voelt is te vergelijken met het pijnlevel van epileren.

De eerste behandeling neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. Na vier tot zes weken volgt een nabehandeling van ongeveer een uur.

Na de behandeling is het belangrijk dat je je aan een aantal regels houdt tijdens het genezingsproces. Deze kan je teruglezen op het nazorgformulier dat je mee naar huis krijgt (tip: lees ook nog even de pagina ‘Info‘ en ‘Voorwaarden‘)

Afhankelijk van jouw huidtype en leefstijl heb je na ongeveer een jaar, anderhalf jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Deze duurt ook ongeveer een uur.

PMU wenkbrauw prijzen
This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.