Lippen

Naarmate u ouder wordt, wordt de kleur van uw lippen bleker en vervagen de contouren. Het resultaat is een onregelmatige liplijn. Het zetten van een liplijntje door middel van permanente make-up, corrigeert de lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen. Een liplijntje of lipliner biedt de mogelijkheid om lipcontouren te accentueren en uw lippen voller te laten lijken. En natuurlijk bespaart het dagelijks tijd om een goed liplijntje te zetten. Ook is het mogelijk de gehele lippen te laten inkleuren. We spreken in dat geval van Full lips.

 De eerste dagen na de behandeling zullen de lippen erg kleurrijk zijn maar je hoeft hiervan niet te schrikken.Houd er wel rekening mee dat de behandeling wellicht nog een of twee keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat. Dit komt omdat, na het zetten van de permanente make-up, uw huid licht kan gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt. De huid kan een beetje trekkerig aanvoelen en kan mogelijk een klein beetje zwellen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken;dit hoort bij het ‘genezen’ van de behandeling.

Heb je regelmatig een koortslip? Helaas is de behandeling van lippen dan niet moglijk; de behandeling zal nagenoeg altijd een trigger zijn voor het virus, die opgeslagen wordt in een zenuw van de neus-lippen plooi.

Na de behandeling is het belangrijk dat je je aan een aantal regels houdt tijdens het genezingsproces. Deze kan je teruglezen op het nazorgformulier dat je mee naar huis krijgt (tip: lees ook nog even de pagina ‘Info‘ en ‘Voorwaarden‘)

lippen