Masterclass Volgen?

Masterclass Volgen?

Permanent Make Up is een ambacht, en bij een ambacht hoort kwaliteit en aandacht voor een uniek en authentiek product. Bij Sophie Timmer worden uitsluitend privé trainingen gegeven zodat de aandacht en tijd optimaal benut wordt. Vereiste is dat u een afgeronde PMU basis scholing heeft gehad bij een erkend leerbedrijf mét recente ervaring.  Sophie geeft geen les als u nog nooit PMU heeft gedaan; geen uitzonderingen!

De cursusdagen duren altijd 1 dag incl lunch, waarin we op latex en modellen gaan behandelen. In de ochtend oefenen we eerst op latex, smiddags op het model. U moet ZELF voor het model zorgen. De data van de dagen zullen ook in overleg zijn. De dagen kunnen in de praktijk van Sophie zelf gegeven worden, maar ook op locatie. Op locatie kunnen maximaal 2 studenten les krijgen, om de kwaliteit van de lessen hoog te houden en de aandacht maximaal te kunnen verdelen. Bij twee cursisten zit er een korting verbonden aan de dag.

Voor meer informatie neem contact op.

Na deze dag krijgt u een certificaat van deelname. Voor huidtherapeutes worden deze trainingen ook geaccrediteerd met punten.

masterklas wenkbrauwen
masterklas wenkbrauwen

Masterclass Wenkbrauwen Microblades/Mesjestechniek

– 1 daagse training, max 1 cursist van 10:00 tot 16:00 incl lunch kosten €895,- ex btw. We behandelen samen 1 model na uitvoerig oefenen op latex!
Een zeer leerzame cursus waarin u kennis maakt met een compleet nieuwe techniek, na deze dag beschikt u over de basiskennis van deze techniek kunt u zelf aan de slag hiermee. Bij deze cursus hoort ook het ‘nabehandelingstraject’; na deze dag kunt u altijd terecht bij Sophie met vragen over de techniek, kleuren en advies. Bij deze training krijgt u de nodige materialen mee (+- 30 mesjes) om zelf aan de slag te kunnen.

DEZE LES IS ALLEEN GESCHIKT VOOR GEVORDERDEN!! Minimaal 3 jaar ervaring in PMU met apparaat is VEREIST!!

Masterclass Wenkbrauwen Ombre (Manueel) Techniek 

– 1 daagse training, max 1 cursist van 10:00 tot 15:00 incl lunch kosten €895,- ex btw. We behandelen samen 1 model!
Een zeer leerzame cursus waarin u kennis maakt met een compleet nieuwe techniek, na deze dag beschikt u over de basiskennis van deze techniek kunt u zelf aan de slag hiermee. Bij deze cursus hoort ook het ‘nabehandelingstraject’; na deze dag kunt u altijd terecht bij Sophie met vragen over de techniek, kleuren en advies. Bij deze training krijgt u de nodige materialen mee (+- 30 mesjes) om zelf aan de slag te kunnen. OOK VOOR BEGINNERS EN DAMES DIE ALLEEN MANUEEL WERKEN!
masterklas wenkbrauwen
Masterclass Areola 3-D

Masterclass Areola 3-D 

-1 daagse training (uitsluitend indien model beschikbaar is), max 1 cursist  van 10:00 tot 15:00 incl lunch kosten €895,- ex btw.
Het is het handigst om eigen apparatuur mee te nemen; Sophie werkt met een tattoo apparaat, deze voelt anders aan dan de reguliere PMU apparaten. Het is de bedoeling dat u na de cursus zelf aan de slag kunt met deze techniek, dit moet u dus ook met uw eigen apparatuur kunnen. Bij deze cursus hoort ook het ‘nabehandelingstraject’; na deze dag kunt u altijd terecht bij Sophie met vragen over de techniek, kleuren en advies.

DEZE TECHNIEK IS VOOR VER GEVORDERDEN. Minimale ervaring van 5 jaar met PMU apparatuur is vereist!!

Uiteraard is het ook mogelijk om een masterclass op maat te volgen, mocht je andere technieken graag extra willen doornemen of bespreken. Neem contact op voor meer info!