Mesofiller

Dit is een behandeling waar er dmv minuscule prikjes hyaluronzuur in de huid gebracht wordt en de rimpels of lijntjes per direct opvult.  Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de eigenschap heeft om vocht aan zich te binden, het wordt ook weer door het lichaam afgebroken.
Een Mesogun kan heel precies de afgifte van Hyaluronzuur op de juiste plaats afgeven ( d.m.v. kleine prikjes) waardoor huidbeschadigingen minimaal zijn en er direct een mooi resultaat te zien is. Met kleine micro injecties worden deze vloeistoffen in de huid geïnjecteerd, waarbij kleine punt bloedingen kunnen ontstaan, die naderhand niet meer zichtbaar zijn. Aan de hand van de hulpvraag wordt een gepaste hoeveelheid van producten bepaalt die geschikt zijn voor de indicatie die behandeld moet worden. Zo wordt er altijd gericht gewerkt en kunnen zelfs meerdere indicaties worden aangepakt.

De behandeling is geschikt voor de neuslippen plooi, de afhangende mondhoeken en de rimpeltjes op de bovenlip, jukbeenderen opvullen, kaaklijn verstrakken en het vergroten van lippen.

 

Voordat je met Mesotherapie kunt starten, bepalen we aan de hand van een intake of je in aanmerking komt voor de Mesotherapie behandeling.  Aan de hand van de gegeven indicatie wordt er een gepast behandelplan opgesteld door de huidtherapeut.

Na de behandeling:

  • Ga hygiënisch met je huid om, vermijd aanraking van het gezicht met handen of andere materialen die blootstaan aan bacteriën
  • U mag in de eerste 72 uur na uw behandeling geen andere schoonheidsbehandeling ondergaan
  • Wees voorzichtig met de zon en bescherm u te allen tijde met minimaal een SPF 30
  • Lippen; Na de behandeling met de mesogun zijn je lippen hard aan het werk om alle beschadigingen te repareren. De lippen zijn wat rood en opgezwollen. Het resultaat is pas zichtbaar als de lippen weer gekalmeerd zijn en het vocht is afgevoerd. Hier en daar kunnen wat blauwe plekjes tevoorschijn komen na een dag of twee; deze hebben even de tijd nodig om mooi te genezen, en mogen gecamoufleerd worden.

Wanneer kan een behandeling niet?

  • Tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding
  • Herpes (koortslip) in het te behandelen gebied
  • Overgevoeligheid of allergie voor de te injecteren werkstoffen
  • Een actieve huidaandoening zoals actieve acné of psoriasis
  • Behandeling wordt niet aangeraden als u één van het volgende heeft ingenomen: aspirine, wijn, medicinale planten, omega-vetzuren.

Prijzen mesofiller

1 ml (geschikt voor bijv lippen/jukbeenderen/neuslippenplooi) € 225,-

De tarieven worden berekend per hoeveelheid Hyaluronzuur er nodig is; Sophie bepaalt dat en overlegt dat altijd voorafgaand de behandeling, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Wist je dat het ook mogelijk is om de oorlel te verjongen? Door het dragen van te zware oorbellen kan het zijn dat gaatjes uitgerekt worden waardoor normale oorbellen soms niet meer gedragen kunnen worden. De dame op de foto had zelfs al een keer het gaatje opnieuw laten schieten, na een paar jaar gebeurde het helaas weer: het gaatje rekte weer uit. Door de oorlel met mesotherapie te verstevigen rondom het gaatje wordt dit proces weer terug gedraaid! #mesotherapie #mesofiller #mesogun #fillers #earlobe #earrings #ears #oorlel #oorbel ...

35 2

Weer een mooie before/after van een lipbehandeling met mesotherapie en fillers!! Ook interesse? Neem contact op! #mesotherapie #mesofiller #lippen #lipfillerbeforeandafter #lipjesgetuit #lipjesgetuitzieeraltijdgoeduit #stylagelips #stylage ...

19 3

Ook interesse naar vollere lippen, zonder dat iemand hoeft te zien dat ze een beetje hulp hebben gekregen? 😉 nu in januari de actie voor €150, resultaat blijft zo'n 9-12 mnd mooi. Voor meer info kijk op https://www.sophietimmer.nl/mesofiller/ #mesotherapie #mesogun #mesofiller #filler ...

23 1
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.